Wednesday, October 27, 2010

Apabila geng Katering menjadi geng Elektrik dan Elektronik!

Salam ...




    sebenarnya, dah lama inign meng-update mengenai "Ceramah Interaktif dan Bengkel Inovatif" nih ... tapi ingatkan, cerita nih bnyak sngat perlu ditulis, so, ambil keputusan, apabila free aje update ... huhuhuhu! 


hujung minggu yang lepas, keyrill bersama rakan2 sekolah dipilih untuk menghadiri "Ceramah Interaktif dan Bengkel Inovatif" yang dijayakan oleh Zul Design Autotronik dan berlangsung di Waterfront, Kuching Sarawak. masuk free aje sebab dah dibayar kerajaan! ha ... memang bestlah! dengar ceramah pun boleh hilang rasa boring tu. nak tahu kenapa? ha .. nanti kita tngok ek! hehehe ...  




sewaktu menghadiri ceramah hari tu, bnyak gak idea atau pngalaman yang boleh kami dapati melalui cara penyampaian ceramah yang berkesan malah kami digalakkan untuk menyambungkan peralatan Elektrik dan Elektronik. fuyoooo!! sejak bila geng Katering nih masuk bahagian Elektrik dan Elektronik?? jom skodeng2 dorang jap!





ha ... apa dalam fikiran korang? pelajar memasak (Katering), tiba2 melakukan tugas pelajar EE (Elektrik dan Elektronik)?? wajar ke tak ni? hehehe ... tulah pasal reka cipta pun tunggang-langgang! tiba je time mereka cipta untuk pertandingan, last minute barulah dapat idea ... hahahah! dahlah selama 30 minit je reka cipta tu tau! ha ... sempat kol cikgu lagi untuk minta tolong ... adoiyai! kantoi! hahahah ...

P/S : yang penting, dapat gak sijil ... hehehe!

6 comments:

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

ok apa ilmu baru hehe mcm2 kita boleh belajar, asalkan bidang asal tetap jadi fokus utama :D

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

ok apa ilmu baru hehe mcm2 kita boleh belajar, asalkan bidang asal tetap jadi fokus utama :D

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

ok apa ilmu baru hehe mcm2 kita boleh belajar, asalkan bidang asal tetap jadi fokus utama :D

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas uihh? bnyaknya komen...huhuu! apa2pun, thnks, bro...heheheh!

Afizz said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem Mesti mencabar kan masa buat tugasan tu? Lepas ni wujud pulak aliran katering dan elektronik..hahaha XD

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Afizz aik? kalau ajelah...hahhah! kan kan kan? ;)