Sunday, October 24, 2010

Dennis Oh Dennis!

Salam ...


   BW kejap kat blog kengkawan! huhuhu ... bnyak yang BW kat blog keyrill ni, so kenalah balas balik dengan meninggalkan komen kat blog dorang! huhuhu ... itulah keyrill, lurus bendul tol! kalau keyrill tak lawat blog korang, sorilah ek, maybe taht time, im busy or tired! kalau tak tu, keyrill sudi2kan diri lah ek terjah korang punya blog! ahakz! korang mestilah bersedia awal2 tau, siapkan kuih-muih untuk tetamu! huhu .. joke jer! 




topik apa nih? melencong jap tadi! huhuhu ... ni ha, memang tak sah kalau tak cerita pasal aktor/model/penyanyi terkenal filipina ni. tngok gambar dia, hensem tak? ha10x! siapa dia? dah tulis kat tajuk dah ... ingatkan nak rahsiakan tadi, huhuhu ... tapi xpelah, yang penting korang kenal dia ek! lupa plak nak bagitau, gambar header tu, sebelah gambar keyrill gambar dialah tu. ahakz! keyrill minat sangat kat bakat dia selain berlakon, menyanyi ngan menjadi model atas berjalan pentas tu, dia juga pandai bermain gitar ngan main drum sekali! fuyoooo! bestlah! huhuhu ... apa2pun, jom dengar suara dia nyanyi untuk kita sumer ... ahakz!



P/S : best tak? huhuhu ...

5 comments:

Hizami Rahim said...[Balas komen ini]

wah.
best2.
XD

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Hizami Rahimhahaha! kan ...? tulah, dulu mana ada minat filipina...

Amir Naufal said...[Balas komen ini]

lelaki filipina mmg smuanya hot!

Amir Naufal said...[Balas komen ini]

lelaki filipina mmg smuanya hot

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Amir Naufal hahahaha~ yeap! perempuan pun hot gak, suka tngok marian ravera berlakon! cantik...hahha