Sunday, October 31, 2010

Esok exam !

Salam ...


    esok exam akhir tahun bermula! jangan panik, hurm ... rasanya, dah study betul2 nih, huhuh ... ulangkaji pun okey jer, yang tak okeynya, hati dan perasaan nih! ahakz! masa exam, lupakan ajelah, kan En Ben kan? huhuhu ... tapi, kalau boleh, xyah fikir sekalilah kan! ahakz! memang pun! okeylah, i will do the best untuk exam last term nih! so, kena fokus dalam menjawab soalan esok dan hari seterusnya! xmo ada gangguan ... so, yang sedihnya, maybe update blog sikit2 nanti! so sad ... oopppsss! jngan menangis, yang penting adalah, pelajaran sekarang ni k! blog, belakang kira ... ada bnyak masa untuk update lepas exam kan! ha ... ingat tu! yang paling penting waktu exam, jngan ikut gambar di bawah ...



P/S : kepada pelajar2 sekalian, jangan sesekali cuba untuk meniru tau! 

7 comments:

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

kejujuran itu penting hehe good luck k!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@ tengkorakemas : heheheh...okey, thnks... ;)

nas said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem Eh....ko ader exAM akhir???? bukan ke ko budak yg amek spm tahun nie??? anyway gud luck ea baby :P

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@nas hah? sapa cakap? tahun depan baru ada ... huhuhu! ngeeek nas nih! aku mana ada baru lahir! hshhhahhaa

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...[Balas komen ini]

aku rasa laa..
klu tiru utk kebaikan
x pe kot
wkaakkaka

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@L@g3nd@ buD@k N@k@L kalau untuk kebaikan xpe, tapi dah namanya meniru, memang tak baiklah tu...hehee

Mekar said...[Balas komen ini]

Dulu masa jadi budak sekolah, akak berani juga tiru2 kalu exam berskala kecil. bila tiba exam besar terus menggelabah. Good luck 2 u