Saturday, October 16, 2010

Heroes Series

Salam ...


   korang sudah pasti pernah kalau tak pun, terserempak dengan drama Heroes ini. erk? drama ker? hehe .. sorilah ek, kalau salah. tak tahu sangat. huhu ... apa2pun, dari Season One sampai Season Five, keyrill hanya tonton Season One dengan lengkapnya ... Completely! haha ... pastu, rasa malas plak nak tngok sambungannya. apa tidaknya, asyik bersambung-sambung-sambung. sampai bila nak habis? sampai bila nak tngok penjahat tu mati or kalah? huhuh ... kan? okeylah, kalau nak tonton trailer dia ...







save the cheerleader, save the world!

harap korang enjoy ek! hehe ... walaupun bnyak kekurangan dalam video tu. mesti dorang edit sendiri! so, Season 6 tidak dijumpai trailer nya. ahakz! sungguh kelakar! puas aku search kat you tube, tetap xde plak! adoi ... heheh ...

5 comments:

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

nice one!lebih kemas dari blog pertama, dua2 blog aktif ke?memang blogger tegar ni hehe

aku tak minat sgt heroes..lebih suka csi series hehe Miami & NY

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

nice one!lebih kemas dari blog pertama, dua2 blog aktif ke?memang blogger tegar ni hehe

aku tak minat sgt heroes..lebih suka csi series hehe Miami & NY

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@ tengkorakemas : thnk you, bro ..ha'ah, dua2 aktif! huhu ... tak minat heroes? huhu, keyrill minat bukan apa, sebab ada Ali Larter kat situ! ahakz!

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

@ Keyrill

sebab aku tak follow dr awal..kena ingat watak semua baru syok hehe

aha cakap pasal Ali Larter, ko dah tgk ye Obsession?

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@ tengkorakemas : oohh .. patutlah! huhu ... sukalah tngok Ali Larter berlakon! dah tngok dah... fuh!! panas!! ahakz!