Saturday, October 16, 2010

Keyrill Si Budak Sekolah!

Salam ...


keyrill and ridz

bakal2 senior 2011

wow! sweetnyer ... huhu!

smile ;)

hye semua, ha .. tngok tak ? siapa lah jejaka dalam gambar tu ek? hehe .. ada hensem tak? hensem kan? huhuh .. adoi! tak habis2 perasan! yelah, dah orang tak puji, bgus puji diri sendiri kan? huuh .. apa2pun, kalau korang nak kenal keyrill dgn lebih dekat, korang jenguk2lah selalu blogspot dia ek! hehe .. tinggalkan komen jangan lupa tau! huhuh ... jom skodeng2 info dia plak!



Everyone call his name Keyrill but not his true name! lets check his biograpghy...





Real Name : (Not Mention) :P
Name : Keyrill Eduardo Willeyhem
Age : 16th years old
Date of birth : 21th June 1994
Height : 157cm
Weight : 52kg
From : Sarikei, Malaysia
Hobbies : Exercising, singing, watching tv, listening to all kind of music, surfing internet, movies and more...

Favourite Singer :

Lady gaga (Queen of Pop), Shayne Ward, Micheal Jackson (King of Pop), David Archuleta, Jesse McCartney, Akon, Pitbull, Beyonce, Rihanna, Eminem, B.O.B, Hayley William, Paramore, Avenged Sevenfold, Shakira, Tino Coury, Owl City, Nicole Scherzinger, Jason Derulo, Mariah Carey, Sleeq, Justin Timberlake, Richard Marx, T.I, Chris Brown and more...

Favourite Actor/Actress

Angelina Jolie, Arjun Rampal, Brad Pitt, Chris Evans, Ben Elliot, Ashton Kutcher, Dennis Trillo, Fahrin Ahmad, Aaron Aziz, Jhonny Deep, Ben Stiller, Christian Meier, Colin Morgan, Piolo Pascual, Nia Ramadhani, William Levy, Jason Statham, Drew Barrymore and more...


Favourite Movie
Titanic, Salt (Who Is Salt?), Van Helsing, G.I Joe, Storm The Yard, Break Dance, I know what you did last summer, Final Destination, Avatar, Inception, American Pie, Thriller, Flashes, Saw, Rogue The Last Airbender, The Constantine and more... 

Di Sebalik Namanya ...
korang mesti nak tahu juga kisah di sebalik nama Keyrill Eduardo Willeyhem ngan nama Keyrill Si Budak Sekolah ni kan ... huhuh! ha, ni kisahnya ... sekolah lama dulu tu, ada seorang pelajar perempuan ni nama dia, Carol***. then, keyrill ni memang ada hatilah kat si dia tu! so, kawan2 tahu yang keyrill ni ada hati kat Carol***, so, dorang beri nama Keyrill lah. cuba lihat gambar keyrill tu, sesuai sekali namanya ngan sebutan Keyrill, kan! so, mulai dari detik dan saat itu, popular lah nama Keyrill kat sekolah dulu. Eduardo Willeyhem sambungan kat belakang tu, keyrill sendiri yang cari. penat lelah cari nama sesuai tau! so, jadilah nama Keyrill Eduardo Willeyhem lepas tu, sampaikan cikgu kat sekolah pun tersasul mnyebut nama Aug*****e ngan nama Keyrill! ahakz! then, nama Keyrill Si Budak Sekolah ni plak, senang aje! keyrill ni still study lagi! huhu ... nak korang tahu yang keyrill ni student!

P/S : apa2 yang korang masih nak tahu asal dia, boleh tanya ek! huhuh ...

2 comments:

Aweentommy said...[Balas komen ini]

msh budak2 rupanya..ingtkan dah besar...

Aweentommy said...[Balas komen ini]

ala.ingtkan dah besar..rpanya kcil lg....