Saturday, October 16, 2010

Kyle XY

Salam ...


Save Kyle XY, save the tub! 

     ha, hensem tak mamat ni? ahakz! ramai gadis diluar sana terpikatkan? teringat kepada mamat ni, korang tentu pernah menonton drama bergenre kekeluargaan dan misteri ini iaitu, Kyle XY. keyrill memang best gak drama dia. suka sangat2 tngok! huhu ... apatah lagi ada gadis2 'hot' kat situ seperti Kirsten Prout , April Matson , ngan Jaimie Alexander . fuh! memang bestlah dorang nih! huhu ... 

secocok tak? huhu ...

melalui pemahaman keyrill mengenai drama bersiri kekeluargaan ini, kyle lahir dari buih dan manusia yang tidak memiliki pusat dan dia juga terbaring bertelanjang di atas tanah! ha , korang sanggup tak berlakon telanjang demi untuk drama sebegini? tapi dia dilahirkan istimewa! huhu ... nak tahu kenapa? kerana dia boleh melukis walaupun dengan mata yang terpejam. boleh merasai kehadiran penjahat atau penjenayah.  


pastu, dia berjumpa plak dengan keluarga Trager. dari keluarga itulah dia mula belajar menjalani hidup sebagai manusia biasa walaupun masih baru lagi untuk menghadapi hidup sebagai manusia, apatah lagi manusia yang tidak berpusat seperti dia! ha, korang ada pusat tak? huhu ... kalau tak ada tu, faham2lah ek! then, dia pula mula belajar satu kolej dengan anak2 Trager iaitu, Lori Trager dan Josh Trager


Kyle mula menyesuaikan diri dengan keluarga Trager. semakin lama, mereka kian rapat. namun, mereka tidak tahu yang kehadiran Kyle ke dalam hidup mereka akan membawa kepada bahaya. ini kerana, ke mana sahaj Kyle berada, dia sentiasa diikuti oleh seseorang! ha ... apa yang orang tu nak dari dia? ahakz! tontonlah sendiri ek. itupun kalau drama ini masih ditayangkan di kaca tv, kalau tak, maknanya kena beli DVD drama nilah ... huhuh! 

2 comments:

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

beli dvd je senang, aku tak bape follow sgt series ni, tapi kdg2 syok juga, tapi smallville aku layan,

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@ tengkorakemas : hehehe...yelah kan1 ahakz! aku belum pernah lagi tonton smallville! seriously!