Sunday, October 17, 2010

Luahan hati ini ...

Salam ...

    nasib baik sudah memiliki blog ... kalau tidak, di mana ingin ku luahkan hati dan perasaan ini. perasaan seorang yang bergelar manusia. sebagai manusia, aku memang tidak pernah lari dari melakukan kesalahan, apatah lagi dosa! memang semua tidak lari dari semua itu kan? huhuhu ..

but we talk about heart! feelings! what if your heart is being broken? what gonna happen to you? crying? NO WAY! thats mean you are stupid! we are stupid! bukan senang nak mencari kebahagiaan. ianya memerlukan bnyak halangan untuk mencapai kebahagiaan itu. tapi kenapa si dia masih tidak mengerti pengorbanan kita? kita bersusah-payah melakukan apa sahaja untuk mendapatkan hati si dia, but we cant!

4 comments:

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

aku tujukan lagu D'masiv - Cinta sampai di sini buat kau...

aku juga ingin luahkan perasaan kecewa..tumpang di bloh ko..Man Utd sekadar seri dgn West Brom..setelah mendahului 2 gol kosong..tapi kesilapan mudah membuatkan pelawat menyamakan kedudukan..sampai bila kau harus dikecewakan..mujur juga ada blog..

p/s:aku suka lukisan header ko ni..

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@ tengkorakemas : lawaklah ko ni, bro...tergelak aku dibuatnya! adoiyai ... hahahahaha!! aku yang serius td pun kendur dah.. hahaha ....

p/s : yeker? terima kasih ek ... hehehe...nasib baik muat kat header tu... tulah nampak cantik klau jadi header...ahakz!

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

@ Keyrill

haha sama2, ko dengar tak lagu tu?layan woo..

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@ tengkorakemas : hahaha...baru aje download tadi...best gak! hahaha...