Sunday, October 24, 2010

Yea ... Mr Mat Gebu akhirnya muncul ... hu3!

Salam ...


    huhuhu ... entry ni saja aje! keyrill nak promot kat korang. manalah tahu, ada blogger baru yang singgah-menyinggah kat blog keyrill ni or maybe yang memang dah lama tu, kenal sangat ngan Mr Mat Gebu kita tu ... ala, blog "Dapur Tanpa Sempadan tu. huhuhu ... best kan? bnyak masakan yang dia postkan kat blog dia tu. ada gak keyrill pernah cuba, tapi bahan aje yang tak cukup ... huhuh! bukan main2 nih, memandangkan keyrill ni amik jurusan katering kat sekolah, mestilah nak try kan? ahakz! keyrill memang dah lama bermimpi andai Mr Mat GebuEn BenAis Batu Campur, Zack Zukhairi ngan Darkbatman menjadi followers keyrill! huhuhu ... honestly!




so, hanya dua blogger impian keyrill yang tercapai setakat ini yang menjadi followers keyrill ... siapa? nak tahu, yang pertamanya siapa lagi, En Ben lah ... then, bila aku dengar si Amir Pembebel Jalanan mengatakan yang Mr Mat Gebu ni pun blogger hebat, so memang aku harapkan dorang menjadi followers aku! huhuh ... akhirnya, En Ben firstly muncul then Mr Mat Gebu plak muncul dalam blog aku nih ... hehehe! thnk you, En Ben Ashaari ngan Mr Mat Gebu sebab memfollow blog keyrill yang tak seberapa nih! huhuh ...


P/S : sori pasal nama tu .. huhu! keyrill gurau aje!

6 comments:

Mat Gebu said...[Balas komen ini]

Waaa....patut lah batuk2...terima kasih...

BEN ASHAARI said...[Balas komen ini]

sama samaa... insyaAllah...

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Mat Gebu hehehe...yeker? okeyh, sama2 ek! teruskan berblogging!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@BEN ASHAARI okey, En Ben...xmo panggil abg dah, ahakz! (ada lagi joke!)

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

pergh...makin maju ko hehe keep move on!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemaswah, lama tak tngok ko comment kat blog aku! huhuhuh...biasanya selalu ada je komen! ahakz! joke jer!

yelah kan...nothing imposible! so, we keep moving! masih panjang perjalanan kita nih..huhuh