Sunday, November 7, 2010

Apalah nasib blog aku nih? ...

Salam ...



aku terdiam seketika! time stop! hehehe ... xde ape2! saja nak bagitau, meratap jap kat blog nih! memandangkan blog yang satu nih blog untuk diari and of course lah personal punya kan! so, di sinilah keyrill nak luahkan rasa hati nih ... cuma sedih aje dengan blog nih! kemana perginya pengunjung aku nih? huhuhuhu ... :'( 

dulu aku memang langsung tak pergi blog kengkawan walaupun ada entry terbaru dorang post, kecuali lah blog2 popular, seperti En Ben punya blog dan yang lainnya! hehehe ... betul, keyrill ngaku! sekrang nih, lain la plak jadinya ... malah aku plak merajinkan diri pergi blog kengkawan asal ada entry terbaru, memang aku terus pergi link tu and tinggalkan komen! bernas ke tak, belakang kira. yang penting, aku nak rajin pergi komen blog kengkawan sekarang nih walaupun dorang tak pandang pun blog keyrill nih ... huuuuhuuhu~ apalah nasib kan?

kepada korang yang sudi tinggalkan komen tu, terima kasih bebanyak ek! komen korang dihargai sesangat! sebagai balasan, keyrill pun akan pergi blog korang dan tinggalkan komen! deal kan? tentang followers tu, keyrill tak kisah, korang nak follow ke tak, itu terpulang. tapi ni, kalau korang follow keyrill tu, jangan plak main ugut2 nih! i follow you, you follow me! rasa danggal la plak! apa2pun, terima kasih sekali lagi ek! ;)

11 comments:

ahmad jo said...[Balas komen ini]

bagus2... sama2 memimprove diri dan blog.. keep blogging!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@ahmad jo hehehe...alright! thnk you! awak pun sama, bro...keep blogging ek! ;)

Amir Izzat said...[Balas komen ini]

selamat berblogging.ko boleh maju bro

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Amir Izzat harap2lah macam tu...heheheh! ;)

Asrol said...[Balas komen ini]

itu la.. blog ada 2.. tak tau nak dtg btandang yg mana satu.. hahaha.. gabung la skali.. xpon, embed salah satu blog dalam blog lagi satu. embed pada page, lepastu letak la widget update terbaru blog yang lagi satu..

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Asrol ye tak ye plak! hehehe..thnk you, bro! ;)

apezs shah said...[Balas komen ini]

jngan sedeh nyea.. insyallah apezs akan dtg menjenguk juga,.. apezs pon xbanyak friends follow..;)

samsul siji said...[Balas komen ini]

sabar ea...
hehehe, kene balik, keh3

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@apezs shah heheheh...thnk you apezs! nanti keyrill pun sering2 kan singgah kat blog awak! ;)

Cik Liz a.k.a Leza said...[Balas komen ini]

chaiyok chaiyok...berakit- rakit ke hulu berenang renang kemudian..sambungggg hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Cik Liz a.k.a Leza bersaki-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian...jeheheh! ;)