Friday, November 5, 2010

Balik awal ...

Salam ...



harini, exam Pendidikan Moral aje ngan Pendidikan Islam ... heheh! so, habis je exam, boleh balik awal! cuma tinggal pelajar yang ambil Pendidikan Islam aje masih exam! so, yang pelajar moral, dibenarkan balik! tulah pasal, sampai rumah terus online! ahakz! best ... esok bolehlah rehatkan diri! huuhhuhu ... esok nak pergi tngok wayanglah! boring! cita apa best ek? klik --> sini kalau nak tahu crita apa keyrill tonton esok! heheheeh ....

10 comments:

Siti Mashitah Saidin said...[Balas komen ini]

ha.. tgok wayang ngan awek... :P

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Siti Mashitah Saidin oooppss! mana ader...xleh! hehehe...

teddyuna said...[Balas komen ini]

awek keyrill eah? hik9.. smoga kekal

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@teddyuna lalalala~! no lah ... its my bff okey! ahakz! best friends aje...

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

arghhh...geramnya..

(bukan geram awek tu, geram ko dpt tgk cite tu dulu..aku kena tunggu dvd hehe..nanti tryla buat review :D )

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas ada... kan tengkorakemas dah komen kat movie tu...hehheh! ingatkan nak ajak amir, maybe dia bz kot? ahakz!

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem

maksud aku lepas ko dah tgk hehe

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem

maksud aku lepas ko dah tgk hehe

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem

maksud aku lepas ko dah tgk hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas oohh...alright! heheheh...