Thursday, November 11, 2010

Napa macam nih?

Salam ...



    jenuh aku merenung kemana ingin aku membawa diri? kemanalah hala tuju hidup ku ini? hitung dan ku hitung hari demi hari, hurm ... tinggal beberapa hari sahaja lagi dah nak tiba cuti panjang! apa aku nak buat? adoiyai! entahlah, napa plak mood aku boleh lenyap harini! tiba2 rasa sedih, tiba2 rasa xda mood, you know ... not being good! update nih pun rasa macam malas aje ... apatah lagi pergi komen blog kengkawan! lagilah malas! napa ek? napa bleh jadi cam ni? korang pernah lalui tak keadaan macam ni tak? hilang hala tuju sudah jadinya nih ... siapalah yang dapat menenangkan diri ini? erk? .... cukup cukup cukuplah tu! isk dia nih, melebih-lebih plak! huh!

4 comments:

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

ini namanya depression..apakah yg menyebabkan anda begini?ada masalah yg perlu diluahkan?cuba cari apa yg membuatkan anda rasa seronok..

think that all is well..maybe it will not solve the problem, tapi ia beri anda kekuatan menghadapi cabaran,

masa cuti yg ada boleh digunakan untuk blogging, atau belajar memasak kek dan sebagainya, atau kerja part time, yg penting, find your own passion..

sekian.. - Prof TE, Pakar Kaunseling

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas wah! bersemangat Prof TE nih ek...heheh! thnk you, bro...bolehlah keyrill guna tu! tapi, tak lagi macam tu, dah okey dah nih... happy aje! heheh.. ;)

Nazrul Azat Jamil said...[Balas komen ini]

ye, sy setuju dgn pendapat encik TE, so keyrill, jangan buang mase ye

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Nazrul Azat Jamil hehehh...okey! thnk you ek... ;)