Saturday, November 13, 2010

Good Morning!

Salam ...



   erk? terlebih dahulu, selamat pagi kepada korang semua dan selamat berhujung minggu juga ek! hehehe ... sekarang keyrill akan memulakan tugas baru, korang nak tahu apa? ahakz!, memikul tanggungjawab sebagai pengawas sekolah! yeay! hehehehe ... walaupun sebagai ahli biasa, namun tanggungjawabnya besar juga tau! ha ... jngan pandang remeh! setiap manusia ada tanggungjawab nya sendiri kan? ha ... fikir2kan! harini plak, ingatkan nak tnton movie "Skyline", tapi memandangkan En Ben kata tak best, so, tonton movie "Unstoppable" la plak! hehehe ... lagi best kan? bnyak lagi aksi ... kepada korang yang ingin chat or bertwitter ngan keyrill tu, jomlah follow keyrill kat ---> sini! itupun kalau korang sudilah ek! keyrill tak nak main paksa2 ... heheheh! see you there guys! kepada yang dah follow keyrill tu, jom kita hangatkan pagi nih dengan bertwitter! hehehe ....

19 comments:

adwafarahin said...[Balas komen ini]

tahniah yer dpt jadi pengawas!
hee =)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@adwafarahin okey! heheheh...thnk you ek! ;)

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

baru dilantik ke?berat tu, jgn lupa bahagi masa antara study dan tugas, cewah! hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas ha'ah, baru aje dilantik semalam! heheeh... tulah pasal, kena pandai bahagikan masa!

ahmad jo said...[Balas komen ini]

jlnkan tnggungjwb dgn cemerlang ye encik pengawas ye.. btw, enjoy ur weekned.. ;)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@ahmad jo hehehehehe...masih sekolah lagi nih, ko panggil aku nih encik la plak! ahakzx! :)

nas said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem perghh..jadi pengawas!!! cayalah...jd cm aku..aku jd ketua pengawas! ketua pengawas koperasi je :P

Lagu 90an best lagi lahh!!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@nas cehwah! lawalah...hehheheh! :P

phreak id said...[Balas komen ini]

bak kata Spiderman : "With great power, comes great responsibility" Bila dah ada kuasa tu, besar tanggungjawabnya..

Terbaru >> 1) Nuffnang Premiere Screening - Skyline 2) Iklan Melayu Cadburry 3) Tipikal Drama Melayu

Munirah said...[Balas komen ini]

tanggungjawab ni..tahniah2 :)

Zulfahmi Abidin said...[Balas komen ini]

Pengawas?? Whaattt??? (Muke terkejut) hahha.okey.gud luck la yer.sbb aku tak suke jadi pengawas dan jugak tak suka pengawas.memandangkan skrg ko tak pakai costume pengawas takpe.heheheh

Terkini:
1. 70 Jenis Rasa Best
2. Facebook Selamanya
3. Lanun Harapan

AdiE said...[Balas komen ini]

TAHNIAH!!
jalankn tanggungjwb dgn berhemah...

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/3-p-pengalaman-baru-panas-penat.html

y@n@ M!B said...[Balas komen ini]

cite skyline mmg xbest..huhu~

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@phreak id setuju ngan you, bro...but, spiderman ada kaitan ker? ahakz!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Munirah heheh...thnk you... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Zulfahmi Abidin aik? hehhh... yeker? btw, thnk you.. :P

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@AdiEhehehe...okey! terima kasih, cikgu! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@y@n@ M!B ha'ah, keyrill pun baru tahu...hehehe! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@y@n@ M!B ha'ah, keyrill pun baru tahu...hehehe! :)