Monday, November 8, 2010

Hari ni last exam!

Salam ...



    wah ... kini keyrill menguntum manis senyuman indah! hehehe ... nak tahu kenapa? harini last exam ! ha ... memang best sangat2 dapat tenangkan fikiran lepas nih ... huhuhuhu! rasanya seperti keluar dari mult naga dah ni! heheh ... yess! hujung minggu ni nak ajak Amir Izzat ngan Ikmal Ridz pergi tngok wayang ! hehehe ... nak tngok movie apa ??  ---> klik sini! ahakz! yang keyrill keliru nih, esok sekolah ke tidak ? hurm ... yelah kan, exam akhir tahun pun dah gak berlalu, tiada buat apa2 lagi kat sekolah ... kan kan kan? hurm ... ni lagi satu, bawa buku teks lagi ke tak? adoiyai ... lupa aku nak tanya cikgu tdi! ahakz! ...  

28 comments:

samsul siji said...[Balas komen ini]

gud luck

Hasrol Nizam said...[Balas komen ini]

seronok gile ah dah bes exam!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@samsul siji okey, bro...heheheh! thnk you ek! ;)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Hasrol Nizam ha'ah...memang seronok! dah x fikir apa2 lagi, happy sangat2... ;)

Cik Gallus Gallus said...[Balas komen ini]

paling syok bile menunggu kertas terakhir dikutip
perhhh best gile

aQbukanPuteriKepadaRaja said...[Balas komen ini]

bgus la da habis exam.....


anway da habis exam pun kena jua belajar kan, coz selagi kita hidup kita kena "belajar... belajar,,, dan belajar... sampai anda akan t'muntah2 belajar" percaya tak???????

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Cik Gallus Gallus tunggu kertas ;ast dikutip? hehehe...kalau keyrill tunggu masa bila balik aje! hahaha...tak sabar rasanya kan...?

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@aQbukanPuteriKepadaRaja ha'ah! ye tak ye juga! heheheh...anyway, thnk you kak ek! ;)

eqbalzack said...[Balas komen ini]

yeah! enjoy sakan bro!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@eqbalzack hehehe...itu sudah semestinya, bro...heheh! ;)

Amyna said...[Balas komen ini]

Ohh dah abis paper.. Gud luck yer. InsyaAllah ^_^.

Pat said...[Balas komen ini]

takyah susah2 nak pegi sekolah dah.enjoy je. mude2 ni la lu nak enjoy. gua dulu pas abes exam je, jangan harap la nak nampak muke gua kat sekolah. kahkahkah. dah rase mcm pakcik2 la pulak.

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Amyna hehehe...dah habis dah! okey, thnk you ek!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Pat aik? sampai macam tu sekali ek? heheheh... apa2pun, terima kasih sebab beri cadangan ek! mana tahu, berguna kan! (memang pun) heeeheh

apezs shah said...[Balas komen ini]

seronok dah habis examkan...;)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@apezs shah mestilah, bro...dah tak fikir apa2 lagi dah nih! hehehhe ...

Amy Syaquena said...[Balas komen ini]

wah sudah merdeka la nie..

nas said...[Balas komen ini]

wa...bestnyer dia da abeh exam...ehehhee.....aku nie tinggal 3 hari je lagi nak abeh exam...xsabar2 :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Amy Syaquena hehehe...merdeka, dah lama dah! hehehe

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@nas ohh...yeker? hehehe...apa2pun, good luck kat Nas ek... :)

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

hehe suke betul ye, bukan kena bawak ke buku teks untuk pulang semula?hehe

sape budak tu?ko masa kecik ke?

amal_fc1303 said...[Balas komen ini]

wah best nye dh nak abeh paper.
skola lagi ek???

Pencacai Alim said...[Balas komen ini]

enjoy sekejap je..dh nk dekat dpt result gelisah..kehkehkeh

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas hehehehe...suka sangat2... hari rabu nih baru hantar!

P/S : bukanlah, anak akak keyrill! hehehe... cute tak>

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@amal_fc1303 hehehhe...best ! ha'ah, still study lagi.. ;)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Pencacai Alim ye tak ye jugak kan? heheheh...sabar ajelah !

Darkbatman said...[Balas komen ini]

pasne merdeka la ko yer bro!hahahaa..

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@ Darkbatman : merdeka dari exam aje...hehehe! ;)