Wednesday, November 3, 2010

Hilang dah selera aku !

Salam ... 


    keyrill cuma nak katakan ...



ha ... harap korang faham ek! bukan apa, dah malas nak join contest nih! join pun disuruh jadi follower then, suruh plak buat entry pasal contest ... adoiyai! kita berusaha keras taip, siap letak gambar lagi kat tepi sidebar, last2, x dapat juga hadiah! huhu ... so, jngan lagi ajak aku or even tag aku ek! seriously! bukan sombong, dah letih dah ... lali dengan khidupan sebegitu! kan kan kan? korang tak setuju ke setuju ke, terpulang, yang penting aku dah jujur ek! lastly, sori ...

P/S : kecuali mood aku baik!

4 comments:

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

hehe ko pun tgh exam kan, tapi kadang2 tag tu sebenarnya bukan wajib, dorg just ingat ko je he mcm akula,

ko nak join atau tidak mereka takkan paksa punya

p/s:kalau aku buat contest nanti, jgn tak join pula, simple je :D

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas hahah..okey! kalau TE, teman rapat dan boleh dipercayai, keyrill ON jer...hahaha!

aQbukanPuteriKepadaRaja said...[Balas komen ini]

salah 1 cara p'iklanan,,,,,

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@aQbukanPuteriKepadaRaja i know, tapi rasa malas aje! heheh...kalau tak menang tu, lagilah malas kan? ahakz!