Wednesday, November 10, 2010

Owl City - Hello Seattle

Salam ...



fuh! letihnya mencari nama untuk group kat fb ngan Amir Izzat ...hurm? sampai masa habis sekolah pun masih bercakap pasal nak popularkan blog! hehhe ... entahlah nak beri nama apa kalau buat group nanti! so, kenalah fikir dulu ... bnyak gak kami dua tngah rancangkan! itupun nak kumpulkan blogger2 yang ada kat Malaysia ni gak ... (mimpilah!) kalau betul, bguslah! kan kan kan? apa2pun, sabar ajelah ek! ahakz! lagi satu, keyrill just nak bagitau, keyrill memang minat giler kat lagu nih! heheheh ... lagu apa ek? ni dia ...


P/S : walaupun harini hari malang ... hurm ... :'(

8 comments:

apezs shah said...[Balas komen ini]

salam,

Lor kenapa pulak hari ini hari malang? Hello Dear jgn sedeh2 yea.. Relax chill jerk!! Ahakz.. bagus betol nak cari nama Groups yea... Oke semoga berjaya nanti...;)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@apezs shah Salam gak ...
hehehehe...okey! memang malang! buat sakit hati aje harini! huhuuh... ;(

nas said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem waaa..bagusla korang nak buak grup utk blog2..hehhee..weyh..apenyer malangnyer?? nak tau gak~



latest entri:

Apa itu 'Anak Ikan' dan 'Anak Ayam'??

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@nas malangnya? nanti Keyrill cerita...heheheh! ;)

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

aku cakap awl2 tak dpt join..ko taukan aku takde fb huhu

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas ha'ah! heheheh...xpe! jngan ikut aje, takut bro Tengkorakemas ketagih ngan fb plak nanti! huuhuhu... ;)

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem

tu yg aku takut hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas alright! bguslah macam tu! jngan try ek...keyrill nih dah ketagih ngan fb..huhu!