Wednesday, November 3, 2010

Lady Gagita collection!

Salam ...


    untuk pengetahuan semua ek ... hehehe! keyrill saja2 nak share! orang macam Lady Gagita ni memang betul-betul peminat setia lady gaga! semua tentang lady gaga dia cuba untuk buat! ha ... bertapa dia berusaha untuk mencapai matlamatnya sampaikan dia mampu menjadi popular di Filipina kerana kemantapan dia bergandingan dengan Haronce dalam video pertama dorang, Telephone! dan klik --> sini untuk behind the scene. okeylah, xmo cakap bnyak, jom layan gambar orangnya plak! huhuhu ...




ha, amacam? dah kasi x-large plak gambar tu! hehehe ... supaya korang boleh lihat dengan jelas! see... memang seiras Lady Gaga plak dia kat sini ... hehheeh! kan kan kan?  


10 comments:

Asrol said...[Balas komen ini]

xtau nak cakap pe.. teruja sgt.. cuma leh ckp.. 'WHOA....' hahaha..

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Asrol hahaha...samalah! best tngok video dia... pandai dia tiru! uhuhuh...

Darkbatman said...[Balas komen ini]

ahahaha. sbr jelaa..

nas said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem pergh..she is soo sexy lol..kalau aku tarik dia punya plastik tue,mst abeh bogel...aww...lucah...

pst- thx la panggil aku abang nas...malu woohh :P

teddyuna said...[Balas komen ini]

melmpau la dress up tu

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Darkbatman abg Darkbatman sabar aje? huhuuh...

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@nas thats not a girl lah abg nas oi! huhuhuh... dia lelaki1 ha ... see!

p/s : malu ek? ahakz!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@teddyuna yeap! tapi dorang nak ikut cara asli lady Gaga, so, mestilah kena melampau macam Lady Gaga gak... ;)

Asrol said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhemla.. laki kew? x timbul sgt dia nyer adik.. ingt ppuan.. fuhh..

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Asrol ha'ahlah... hahahahaha! tulah pasal dah obssesed nak jadi Lady Gaga! huhuh.. ;)