Tuesday, November 16, 2010

Last day ...

Salam ...



   Aku merenung jauh! entah fikirkan apa agaknya ek? rindu, sedih dan gembira semuanya bercampur-baur dalam diri ini! entahlah kenapa? maybe last day sekolah kot? yelah kan, last day, mestilah happy, kan? but ... how about your friends? mesti kita rindukan dorang kan? segala kenangan bersama mana mungkin boleh dilupakan ... 

keyrill & jash

with friends ...

still friends ...

keyrill & aynon

apa masih korang segembira ini?

masihkah korang ingat saat2 gembira sebegini?

bertapa bnyaknya kenangan yang telah kita lalui bersama, dari awal tahun sehinggalah ke hujung tahun ... kita masih sama, masih berada di kelas yang sama, masih kena marah bersama ... itulah kenangan ... kini, aku akui, aku merindui semua itu walau sepahit mana sakalipun, aku rindu dan sayang sekolah ku ... korang mesti dapat rasakan juga kan? bagaimana perasaan korang di saat2 perpisahan ... kalau form 4, masih okey lagi, dapat jumpa tahun depan! tapi kalau form 5? masih kita berjumpa? masih ... kat pasar, kan? tapi masih korang sebahagia semasa korang berada di sekolah? masih? so, hargailah ... hargai dan sayangi apa yang ada ... kepada kawan2 ku, kalau keyrill ni pernah melukakan hati korang, i'm sorry for that! nice to be your friends ...

8 comments:

Shaheila Alan said...[Balas komen ini]

Best nyer, ti leh jumpe lg..dont sad k.. :)

misSbLurRy said...[Balas komen ini]

memang bila dah abis sekolah nak jumpa kawan lama susah sgt...sgt2 susah

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Shaheila Alan ha'ah, tapi rindu plak lama tak jumpa pasni...hehehhe! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@misSbLurRy ha'ah, betul tu kan ... nak contact pun susah! :(

Penjana Pendapatan Internet said...[Balas komen ini]

baca-baca entry keyrill...teringat saya zaman sekolah dulu.....rindu sgt...Hargailah kawan-kawan anda...

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Penjana Pendapatan Internet ha'ah lah...kan? waktu sekolah la kita berkawan and happy bersama, susah bersama... ;)
biar ada kenangan dan manalah tau jumpa suatu hari kelak, sorang jadi doktor, sorang jadi jurutera... rindu plak kan? hehhe... ;)

ah tuck said...[Balas komen ini]

sob sob sob mmg ssah kan nak jmpe balik..dah dkt 4thn aku tak jmpe kwn2 rpat time skolah dulu..bz sgt2 stadi

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@ah tuck ha, kan ... hehehe ... kalau memang dah kawan rapat, susah sngat nak lupa! rndu rasanya .. heheheh! :)