Friday, November 5, 2010

Love The Way You Lie - Mashup!

Salam ...



siapa tuh? hehhe ... baru aje terjumpa dengan lagu dia apabila tngah khusyuk mencari movie terbaru kat you tube! hehehe ... inilah dia, lagu Sam Tsui yang sememangnya mampu memukau perhatian pendengar nyanyiannya! termasuk keyrill sekali! love the way you lie mashup! huhuhu ... best suara dia. bukan nak puji, dah memang kenyataan kan! ahakz! apa2pun, enjoy dengar lagu dia ek! 


P/S : best gak punya suara macam nih! huhuh ... 

5 comments:

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

kagum gila aku...speechless!

kalau akula..teringin nak buat mash up lagu rock haha

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas aik? yeker? hehehe...sapa nak join ko nanti? ahakz!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas aik? yeker? hehehe...sapa nak join ko nanti? ahakz!

samsul siji said...[Balas komen ini]

lor, rupe2 nye yg ni ar sam tsui, bru ku knal td, hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@samsul siji oohh.. heheh! ni keyrill dah kenalkan lebih dalam lagi! heheeh... (joke)

p/s : kat movie chipmunk tu, ada gak dia tau! ahakz!