Wednesday, November 10, 2010

New header!

Salam ...




    wah! baru aje siap buat kerja kursus nih! hehehehe ... pasni, sikit ajelah kerja aku! tunggu semakan dari cikgu then print out, itu aje! yea !! takyah tunggu sampai form 5 buat ... bukan apa, nanti berlambak-lambak plak kerja kursus kena buat kan? so, bagus buat awal2, lagi senang! taklah tergesa-gesa lagi pasni! hurm ... just nak bagitau korang aje! heheheh ... lagipun, xde pe2 nak keyrill ceritakan ngan korang malam nih, so, just nak bagitau yang keyrill tukar header baru! hehehhe ... cantik tak? bersusah-payah plak aku adjust dia punya lebar tadi! ahakz, last2, menjadi gak hasil tangan aku nih! korang nak tahu aku guna apa? photoscape aje ... hahahah! orang dah canggih-canggih guna photoshop, dia masih guna photoscape! kesian kan  ...  

P/S : lupa plak nak ceita nasib malang aku harini! ahakz! nantilah ek, tunggu aje!