Wednesday, November 10, 2010

Tabung duit Keyrill !

Salam ...



    ha ... see? RM 4.00 aje duit kat tabung keyrill nih ... heheheh! apa2pun, keyrill sayang Nuffnang! bukan senang nak cari duit kan? so, dengan adanya Nuffnang, dapat gak menjadi duit tambahan untuk perbelanjaan sekolah kalau duit kat tabung keyrill ni dah bnyak nanti! ahakz! best gak panggil Nuffnang nih tabung, yelah kan, dorang yang simpan dan keluarkan duit untuk kita, kita cuma cash out aje! sorry for that weird name En. Nuffnang ... hehehh! kalau takde Nuffnang dulu, mungkin dah lama keyrill berhenti dari dunia blog nih ... yelah kan, rasa bosan apabila tiada benda yang memberansangkan kita untuk lebih yakin mengupdate blog stiap hari ... kan? ha ... so, demi korang semua, blogger2 sekalian, Nuffnang buat semua nih untuk kesenangan dan kemudahan untuk korang! hargailah ek ...