Wednesday, November 17, 2010

When i get bored, i drink "Carlsberg"!

Salam ...


   selamat pagi semua ... aik? dah tengahari dah nih ... heheh! selamat tengahari ek! ucapan selamat macam tu, hurm ... teringat plak kat sekolah! huhuhu .. yelah, limpas aje cikgu, mesti kedengaran ucapan, selamat pagi, selamat tngahari! ha ... kan budi bahasa budaya kita! ahakz! tapi, kalau salam tak berbalas, kirim salam ajelah nak ucap lagi! ahakz! harini, keyrill duduk rumah aje, siapkan kerja kursus PMBT, Penyediaan Makanan Barat & Timur untuk tingkatan 4. hurm ... kena minta ajar Mr Mat Gebu nih ... hehehe! gurau aje, bro! 



entry pagi nih, muka boring kat atas tu, nilah kerja aku, air mesti ada! but, airnya ... fuyooo! budak sekolah mana boleh minum minuman keras macam tu kan? ahakz! kepada yang beragama Islam tu, keyrill minta maaf sangat2, keyrill gurau aje (bukan air arak jenama Carlsberg pon), nak tngok keyrill minum "Carlsberg"? jom skodeng dia ... hehehe!


siapa amik gambar aku minum nih???

lega rasanya ... hahahah!

amacam? kalau cikgu baca entry keyrill yang nih, terus masuk paper lagi muka aku! heheheh ... tahun depan naik stage la plak! adoiyai ... ngeek tol! hurm ... apa2pun, enjoy your holidays guys! kepada kawan2 yang menyambut Hari Raya Aidiladha tu, selamat berhari raya keyrill ucapkan ek, jaga tingkah laku korang, bnyakkan pahala di hari yang mulia! keselamatan pun kena juga jaga, jngan main mercun! erk? ada ker? huhuh ... 

18 comments:

alinac lover said...[Balas komen ini]

haha..x tau nk komen pe

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

erk..coke ye...hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@alinac lover yelah kan! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas hahahahah~n you got it right, bro TE! :P

Jejaka Terhangat said...[Balas komen ini]

err..aku rekemenkan ko remove la gmbar ni..nanti tak pasal2 orang laen curik gmbar ni..diorg kata mmg ko minum carlsberg..masa tu nasik dah jadi bubur, ko nak ckp air tu sbrnya air kopi pon orang takkan percaya..

seeloknya, kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi..gudluck..=)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Jejaka Terhangat ye tak ye gak kan? huhuh...letak watermark kat situ ajelah! hurm ... ;(

apik pehe said...[Balas komen ini]

selamat hari raya keyrill

Cik Ekin said...[Balas komen ini]

bikin suspen sahaja kamu ni. fuh! :D

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Cik Ekin heheheh! jngan marah! ;)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@apik pehe yeah, you too! hehehe .. btw, keyrill non-muslim!

hamzah ian said...[Balas komen ini]

har har har.. terkejut gak gua tngk tajuk

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem

ehehe yes! berape mark dapat?hehe hm..Keyrill, mcm ada yg tau ko non-muslim la..so biasala respon terkejut tu

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@hamzah ian yeah! hehhe... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas mark apa tu? ahakz! bro TE tau kan yg keyrill ni non-muslim? ;)

p/s : bro, cuba ko pergi link ni ...

http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CBIQFjAA&url=http%3A%2F%2Furldogg.com%2Ftengkorakemas.blogspot.com&ei=EjXlTMDlEcewcc6dxYEL&usg=AFQjCNG81MCxrCt2DzCNjN2UWrQr23MYKw&sig2=6z016Pd7K0uq-LhTX68B6A

tengkorakemas said...[Balas komen ini]

@Keyrill Eduardo Willeyhem

markah sebab betul hehe pada mulanya begitulah, tapi sejak entri mengenal identiti blogger tu baru ku tau hehe, jadi maksud aku tadi mybe ada yg tak tau ko non muslim lagi,

orait, aku tgk :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@tengkorakemas heheh... yeker? thnk youlah ek! ;)

teddyuna said...[Balas komen ini]

una nk pngsn bcer taju ni.hehe rupanya air coke

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@teddyuna hahahha...yeap! air coke !;)