Friday, December 31, 2010

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Salam ...


   Blogwalking kat blog kengkawan, tapi tiba2 plak terserempak dengan blog bro Izamir Ridzwan ni, perasaan keyrill tiba2 tertarik untuk menyertai giveaway nih ... yelah, sapa nak lepaskan peluangkan? huhuh ... pendrive 4GB tu ... kalau kat beli kat town, RM30 dan ke atas tu ... ha, so ... keyrill cadangkan kepada korang, jangan lepaskan peluang ek! hehehe ... okeylah, xmo membebel bnyak2 kat sini, balik kepada topik kita! kepada korang yang nak memenangi pendrive giveaway dari bro Izamir Ridzwan, kenalah ikut syarat2 dia ... jom!

1. korang kenalah jadi follower bro Izamir Ridzwan terlebih dahulu! 

2. Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan kat entry giveaway nih ... --->Klik Sini! 

3. korang mestilah letakkan poster nih kat dalam entry ngan kat sidebar korang ...


4. tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan anda dan pastikan dorang tahu yang dorang tu kena tag k! tinggalkan link entry giveaway nih kat entry terbaru dorang agar dorang tahu ...

5. last sekali, tinggalkan url entry korang yang dah siap tu kat ruangan koen entry ---> Klik Sini! 

##Spesifikasi Hadiah
##Spesifikasi hadiah :
  • Kingston Data Traveler 101 G2 (bro IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru k)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... ala ... semacam cabutan bertuah gitu!
so, apa tunggu lagi, time to tag kengkawan plak! huhuhuh ... siapa ek?

good luck untuk korang juga k ... hehehehe! sori sebab keyrill serahkan tugas untuk korang! :)