Sunday, January 23, 2011

Bruno Mars - Grenade music video

Salam ...



   erk? sorilah, keyrill dah tukar nama blog nih ... so, mesti bnyak yang tak dpt cari! hehheh ... so dengan itu, kepada follower keyrill, untuk memudahkan korang view blog keyrill, keyrill buat entry mengenai lagu baru si Bruno Mars nih ... heheheh! ni lagu dia, Grenade ... lagu lama sebenarnya, maybe ada yg  blom dengar lagi, so keyrill nak bagitau yang video klip lagu nih pun dah juga direleasekan kat you tube ... jom kita saksikan sama2! hehehe...

12 comments:

Adzriel AB said...[Balas komen ini]

acik dah follow keyrill... nanti nak add link juga.

iszieylyanziy said...[Balas komen ini]

leh than vdeo klip die

Woofer Storm said...[Balas komen ini]

suka lagu dia yang baru tu,ntah apa nma tak ingat..hehee

follow kat sni^^

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Adzriel AB thnks acik... :) appreciate that! hehehe.... take care!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@iszieylyanziy ek? heheheh.... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Woofer Storm samalah, lupa plak ada lagu baru dia ... :) anyway, nanti search!

Anak Ulu Cheka said...[Balas komen ini]

layan....

Terini dari blog AUC: Blogger Kini Jutawan

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Anak Ulu Cheka yeah ... \m/

Anonymous said...[Balas komen ini]

suka lagu dia tp vid kurenggg skit...

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Mr.IX ha'ah, nasib baik bro IX dah bgitau awal2 ... heheheh! :)

Ibrahim Ismail said...[Balas komen ini]

My friends just love him. His music is good.

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Ibrahim Ismail yeap, that's right ... :)