Sunday, January 23, 2011

Bruno Mars - Grenade music video

Salam ...



   erk? sorilah, keyrill dah tukar nama blog nih ... so, mesti bnyak yang tak dpt cari! hehheh ... so dengan itu, kepada follower keyrill, untuk memudahkan korang view blog keyrill, keyrill buat entry mengenai lagu baru si Bruno Mars nih ... heheheh! ni lagu dia, Grenade ... lagu lama sebenarnya, maybe ada yg  blom dengar lagi, so keyrill nak bagitau yang video klip lagu nih pun dah juga direleasekan kat you tube ... jom kita saksikan sama2! hehehe...

12 comments: