Monday, January 24, 2011

Kembali ke Nostalgia ... The Beatles!

Salam ...



   kali ini, kita kembali ke zaman dulu2 ... hehehe! di mana waktu itu mak bapa kita masih muda, masih cun lagi! erk? yeker? lantaklah ... sekarang pun masih nampak cun lagi dorang! ahakz! still ingat lagi band "The Beatles" tak? ha ... memang ramai nenek dan datuk2 minat dengan band ni tau ... waktu kat kampung dulu, keyrill jumpa cassette "The Beatles" kat almari antik mak, then, keyrill pasang lah ... nak dengar! lepas aje lagu bermula, datuk terus menuju ke arah keyrill ... hahahah! dia nampak hepi, dia kata, "lama dia dah cari lagu tu, nak dengar tapi x tahu kat mana?" katanya ... keyrill pun layan jugaklah ... lagilah layan waktu dengar lagu "I Want To Hold Your Hand" ...


erk? apasal gambar Kuurt (Glee) plak menggangu kat situ? hurm ... ni sebenarnya nak bagitau yang dia menyanyikan lagu band "The Beatles" ni kat drama bersiri Glee Season 2! dah dengar dia nyanyikan lagu tu tak? korang layan jiwang, kan? kalau layan, jom dengarkan nyanyian dia ... alang2, nyanyi sama2 lah k ...


Yeah, I’ll tell you something
I think you’ll understand
When I’ll say that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
Oh please, say to me
You’ll let me be your man
And please, say to me
You’ll let me hold your hand
Now, let me hold your hand
I wanna hold your hand
And when I touch you I feel happy
Inside
It’s such a feeling that my love
I can’t hide
I can’t hide
I can’t hide
Yeah, you ... got that something
I think you’ll understand
When I’ll say that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold ... your hand


macam mana? apa korang rasa? sedih tak? slow kan versi Kurt (Glee) nih ... but, best! layan jiwang sat xpe, kan? hahahaha ... kalau "The Beatles" yang asli punya, lagi rancak ... boleh goyang twist plak kalau dengar, kan? hahahahah ... tu yang orang2 tua suka lagu2 70-90an ... kebanyakannya goyang!

6 comments:

Amirez said...[Balas komen ini]

hoho..nostalgia betul lagu ni :)

Mr.IX said...[Balas komen ini]

x ingt dah lagu diorg..rasa mcm pernh dgr...haha

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Amirez ha'ah kan? lama dah tak dengar! hehehe...

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@Mr.IX hahahaha ... betul tu! kalau x dengar confirm x tahu kemunculan dorang! kahkahkah!

blur88 said...[Balas komen ini]

lagu nie top list mp3 blur... Best sangat ke tengok cite Glee nie???

Jom baca dan komen post terbaru Blur Fakta Menarik Part 3

Keyrill Eduardo Willeyhem said...[Balas komen ini]

@blur88 yeker? bestkan lagu nih ... ahakz! mestilah best ... cuba tonton kat Starworld, channel 711! best!